Aaaaaaaaaaj

Idag har jag migrän. Ni som vet, vet!

Kom på att jag måste visa er en jävligt bra artikel från septembernumret av Runners World, chefredaktör Claes Åkeson reflekterar över varför han är en löpare när han får frågan; Vad flyr du ifrån?  Kunde inte sagt det bättre själv.

Del av artikeln:

Året är 2010 och vi vet alla i vilken typ av samhälle vi lever. Det är mycket som ska hinnas med. Eller hur? Det är många problem som ska lösas. Eller hur? Det är många intryck som ska sorteras. Eller hur? Egentligen är ekvationen omöjlig.


Snabblagad mat ska handlas. Barn ska lämnas. Gräsmattan ska klippas. Mailen ska kollas. Barn ska hämtas. Semestern ska bokas. Mailen ska kollas. Karriären ska boostas. Barn ska skjutsas. Snart är det midsommar. Snart är det jul, nyår, påsk, mailen ska kollas, mors dag, fars dag, bästa kompisens födelsedag, tjejkväll, grabbkväll, konferenskväll, mailen ska kollas, myskväll, sommarkväll, kräftkväll och så mailen som ska kollas.



Det är mobilsamtal, mobilsvar, sms, mms, usb, blogg, twitter, facebook, plasma, lcd, gps, skype, fonder, pensioner, tandläkare, vårdcentraler, räkningar, fakturor och mail. Hela tiden mail. Man är uppdaterad tamejfan twentyfourseven. Uppdaterad på allt. Intryck lika med en miljard. Stress lika med fullkomlig.

 


Vad är det du flyr ifrån? Håll med om att frågan är berättigad och håll med om att svaret är givet. Det är klart vi flyr. Annars skulle vi inte fixa det. Annars skulle vi gå ut mitt i gatan och explodera. Om inte i morgon så dagen efter. En klassisk falling down en vanlig tisdag bara. Tack för kaffet. God natt.




Kommentarer
Postat av: Linda

Jävla migrän då :(

Kul på måndag, LÄNGTAR!!!



Alltså ja va fan? Vad hände med handksrivna brev och att RINGA till varann? :)



pöss

2010-10-28 @ 10:10:01
URL: http://lindasxtravganza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0