Mo ho ho ha ha haaa

Nu är jag hatad igen. Hahaaaaa. Det är jag van vid, så ingen empati tack. Och återigen tycks ingen som hatar våga stå för det, lite konstigt tycker jag.
Men jag kan väl kosta på er en förtydling vad gäller mitt senaste inlägg. Att givetvis får ni tröga morsor ha era grejer så länge ni kan motivera varför och så länge ni inte har det bara för att VAD SKA ALLA ANDRA SÄGA?!
Har ni förstått nu?
Och svar ja Elsa har visst kläder från POP men jag har inte handlat där själv, och kommer inte rata kläder därifrån för de har underbar kvalité.Nog om detta.
Idag visade det sig att jag är gift med Runar. Jaaa jag hade själv ingen aning. Men det small ifrån badrumsfönstret......


Lär för fan era barn att göra upp en eld istället

Det finns så oerhört mycket jag skulle kunna dela med mig av. Svårt att välja ibland. Men mycket sållas pga ren censur, för jag är en sjuk jävel helt enkelt. Ni skulle undra?!
Ni skulle läsa med avsmak och avsky och sedan säkert bakom låsta dörrar agera exakt likadant.
För usch och fy. Så kan man ju inte göra! Vad ska andra säga?!
Jag är också ytlig, tyvärr! Vissa skador biter även på mig. Men jag blir så förbannad när andra får mig att må dåligt över något som jag gör bra men som jag måste dölja, FÖR VAD SKA ANDRA SÄGA!!!!!!!!

Och mitt barn, min älskade vän, som jag ska hjälpa att gå SIN EGNA VÄG i livet. 
Tom barn matas med vad som anses vara rätt och fel. Och deras tröga morsor går på allt.
Bara för att vagnen är svindyr, är den säker? Går den att köra i en halvmeter snö? Nej men du kan beställa en mugghållare som extratillbehör för 500 spänn att ha kaffelatten i. Jaha va bra, då tar jag den!
POP kläder.......Bra kvalité =JA Nödvändigt=NEJ Och de tröga morsorna handlar och handlar.

Jag träffade en vän för ett par veckor sedan vars elvaåriga styvson hävdade att det var en mänsklig rättighet att åka till Thailand. Vad svarar man på det? Varför är Thailand så in i helvete upphåsat? Och borde inte skolorna förbjuda elever att vara borta så länge från stuider.

Nej mata era barn med McDonalds, Busfabriken, Thailandresor, Märkeskläder så kommer de nog inte alls undra den dagen de "bara" får åka till Sörping VAD SKA ALLA ANDRA SÄGA??

Jobba gärna lite extra också för att ni ska kunna ge era barn allt detta som ni övertygas om att de behöver.
Och om ni misslyckas kan ni alltid lära barnet att ljuga i skolan när det skryts om julklappar och semesterresor.

Lär för fan era barn att göra upp en eld istället, visa dom var sylten på ICA kommer ifrån, umgås med era barn. LEK var ute och njut. Det finns en sak som man inte kan skämma bort sitt barn med= KÄRLEK.


Era röster är hörda.

Jag har fått mycket beröm för mina upptåg och inlägg här på bloggen. Inte via kommentarer utan faktiskt i verkliga livet, ni vet det som pågår vid sidan om er dator när ni läser detta.
Och de som vågat erkänna att de läser min skit, de vill ha mer. Det är coolt. Riktigt coolt.
Nu ska jag anstränga mig lite mer, för vem är inte en sucker för bekräftelse.

Ett bra exempel på när ord är överflödigt


Albino på kaffebryggaren


Inatt

Det hela började med en gnällig kväll. Alltså Elsa var gnällig och låt mig genast förtydliga för alla ickemödrar att det också betyder att modern blir gnällig. Sövde korven som jag kallar både henne, dåren och bosse när de är extra söta, vid 19 tiden. Det tog oerhört lång tid och min ickeergonomiska ställning lutad över spjälsängen i ca en halvtimma sjungandes ALLA HELVETES BARNSÅNGER tog ut sin rätt. Ont i hela kroppen intar jag min lunch vid halv åtta på kvällen. Tar ett glas billigt lådvin till det. Exakt när jag lägger ner besticken på tallriken vaknar Elsa igen. Jag går in, lägger henne försöker förklara att vi ska sova nu, sjunger vidare. Så fortsätter vi ett par gånger till. Jag blir helt slut. Däckar själv vid elvatiden efter en halv film. Sen börjar klonisse, reser sig ur sin korg steppar glatt ut på parketten och vidare ut i tvättstugan smäller upp dörren hårt, smaskar i sig en halvliter vatten ut i tvrummet, rystar av sig framför tvn, torkar sig om munnen genom att åka kana på vardagsrumsmattan, , det steppar glatt tillbaka in i sovrummet och med en duns och en suck i sin korg igen. Jag lyckas efter flera fantasier om ett hundfritt hem somna om. Något börjar råma, det jamar, det kommer närmare, det vill åt mig, det vill ligga nära och bli klappat och kurra i mitt öra. Ja, jag somnar faktiskt om igen.

Meeeeeen ett dunkande ljud väcker mig igen. Dunk dunk dunk.

Jag: VAD ÄR DET FÖR LJUD (dööööirriterad)

Underbara mannen: jag kliar mig under foten med hjälp av sänggaveln.
 
Jag: ÄR DET SCHYSST ATT VÄCKA FOLK PÅ DET SÄTTET?

Underbara mannen: Är det fler än du och jag här?

Ignorerar. Försöker somna om, Elsa vaknar vid 2 och förblir vaken till 6.
Idag = Ingenting. Ikväll=Mer billigt lådvin  

TJING

Prestera mera!

Panta mera. Källsortera mera. Fixa mera. Städa mera. Träna mera. Knulla mera. Prata mera. Surfa mera. Skratta mera. Sola mera. Njuta mera. Sova mera. Plugga mera. Resa mera. Läsa mera. Jobba mera. Inreda mera. Sminka mera. Köpa mera. Spara mera.

FALL INTE FÖR DET- LEV NU!

MorsanHaha Morsan!
Konstigt men ändå så nice, att vara morsa. Någons mamma. Elsas mamma.
Precis lika jobbigt som roligt. En konstig blandning av känslor som resulterar i kravlös oändlig kärlek, glädje och värme. Ungefär som tvålen från Coop fast detta är gratis.
Vi har roligt ihop. Jag skrattar och hon härmar. Skitbra.
Dagarna här hemma består oftast av lite cirkus, med dårar och katter och en hysterisk morsa.
Men Elsa är cool, skrattar åt det mesta. Hon skrattar högt också. Gurglandes och hjärtligt.

Hej mitt vinterland

Nämen, det snöar! Vackert landskap, ljust och fint.
Så roligt det är för alla barn att få uppleva en riktig vinter.
Det är underbart att dra barnvagn i 20 cm oplogad snö i stark sidovind med snöflingor piskandes i ansiktet.
VARFÖR?
Ding dong dåren måste ut.
Man kan se de som ett träningspass och en ansiktsskrubb i ett liksom! Och när man kommer in med vagn och hund då kan man leka inte nudda mark för att undvika alla pölar med vatten. Under tiden jag torkar och vädrar och luftar hör jag ljud ifrån mitt träningsrum, 

Kolla mamma, jag ser på TV!

 

Och VEM är den medskyldige i nedre högra hörnet?!

Jag är nonchalerad och jag blir GALEN

Vad trött jag blir!
På folk som inte håller vad de lovar, gör vad de sagt och som skjuter upp saker.
Har ett serviceavtal på en viktig funktion i vårt hus. Vi betalar en avgift för att service utfärdas en gång per år. Ingen liten summa. Servicekillen ringde i söndags kväll, bara det kan jag tycka är udda. Men men, försökte tänka positivt att han är en effektiv kille som vill planera sin arbetsdag. Han bad om att få besöka oss måndag eftermiddag, jag lovade att vara hemma.
När är det eftermiddag?
Jag var beredd efter kl 13. Hunden rastad, bebis rastad, jag klar. Ingen kom, ingen ringde.
Servicekillen ringer kl 18.30 till underbara mannen, ber inte om ursäkt, utan berättar hur mycket längre tid det faktiskt tog på förra stället. OCH?
SERVICE? Innebär för mig att när man inser att man inte kommer hinna sina åtaganden , kontaktar man vederbörande omgående och bokar en ny tid, dessutom ber man om ursäkt!
Eller..... vad tycker ni?

Underbara mannen frågar mig, med servicekillen i luren om han kan komma idag tidigt på morgonen istället. Då svarar jag, att jag vill faktiskt ha en exakt tid. Tycker jag inte är för mycket begärt. Servicekillen lovar att komma 9.

Efter en tung natt med studier ett underbarn som sover, måste jag väcka henne och gå upp halv 9 för servicekillen ska komma. VAR I HELVETE ÄR HAN DÅ? VILKEN JÄVLA TIDSZON SNACKAR HAN OM?

Lycka för 20 spänn

Numera kan lycka köpas på flaska. Snorbilligt dessutom. I min affär, där jag storhandlar, ströhandlar, trösthandlar,stödhandlar kan man köpa denna flaska för 20 riksdaler och på baksidan står det;

En modern, läcker tvål, designad och trendig, skapad inte bara för att uppfylla din huds behov utan också berika din själ. Den har en förtjusande, självständig doft som kommer att skänka dig lycka, fräschör och glädje varje dag i dig liv. pH-balanserad.

Och jag som endast kände för en ny flaska som inte hade någon äcklig frukt/växtkombo. Honunglime avocadoblåbär banangran. Jag KRÄKS när jag ser dom. 
JAG fick allt detta på köpet, är inte livet fullt av små överraskningar, så säg?


Day 10 – What you wore today

Alltså jag gör färdigt mina åtaganden men;
NÄR JAG HAR TID och NÄR JAG KÄNNER FÖR DET
Men jag måste avsluta projekt, det är viktigt för min utveckling.

Ett stycke blå adidasbralla med rakt ben, typ från 1991.
Mysluddstrumpa svart.
Vit tisha med Homer Simpsontryck
Svart munkjacka

Funderar på att gå omkring med amningskudden runt baken ifall jag behöver sätta mig ner.

2 januari

Idag skulle jag vilja presentera mina sittknölar. De är tydligen placerade på var sida om mellangården. Vi träffades imorse redan när jag vaknade och är väldigt ivriga på att få min uppmärksamhet hela tiden. De är så att säga PAIN IN THE ASS!

Idag ska mannen köpa spiksula. Jaaaa till mina asbraiga löparskor. Så ikväll bär det av ut i friska luften. Har ni märkt att jag kan inte komma med undanflykter? Han löser problemen hela tiden.


1 januari

Nyår. Nytt år. Grått hår. Året som gick. Eftertänksamhet.
Grubbleri. Borde jag spela mer på lotteri?
1 januari är ett laddat datum. Det är dags att börja om, man har rätt att börja om. Man ger sig själv en ny chans att börja om. Och tur är väl det!!!!!
1 januari utvärderar man året som gått och blickar framåt på nya erfarenheter.
1 januari kan man lägga ytterligare ett år bakom sig och med spänning invänta vad som ska ske detta år.

1 januari är det datum min mamma tog sitt sista andetag och lämnade livet. Idag är det 5 år sedan.
Och vet ni? Tiden läker alla sår, är det löjlligaste ordspråket jag hört. Jag saknar henne mer än någonsin nu.
Fuck cancer! Jag behöver henne här!

Idag har jag och Elsa varit och tänt ett ljus vid hennes viloplats. Känns alltid skönt.

Sen gäller det att tänka om. Tänka nu, tänka här. So guess who´s back!!!!!!

Nu ska svettet rinna.... yiiiihaaaaaaRSS 2.0