Melissa Horn frågar:

Hur kan man älska någon som älskat någon förut?

Jag frågar

Hur kan man älska någon som inte funnits förut?


VEM är det som är i centrum?
Fuck gummiband

Ta en dåre i ena änden som drar dig framåt, en glad bebis i andra änden som sitter i en pulka. Pulsa dig framåt i den oplogade snön.

FAn jag måste göra köttbullssmet nu säger han som bor här med mig

VARFÖR?DÄRFÖR


Som i en ask

vill jag spara alla dessa underbara dagar med dig Elsa

Day 09 – Your beliefs

Är på människan. Tro mer på er själva. Jag måste tro mer på mig själv. Strunta i vad fan alla andra tycker. Jag har blivit bättre. Och ska bli ännu bättre.

Day 08 – A moment

Sen jag fick barn så är de så många, och fler lär det bli. Det är så jävla häftigt hur mycket som händer första tiden. Men det som slår allt ALLT ALLT ALLT är när man vaknar på morgonen av ett jollrande glatt underbarn som är rödrosig och glad.
Hon gungar av lycka när vi kommer in i hennes rum och är sugen på att kramas och gosa.En favoritbild från i somras

S.J.A.B - B.A.J.S

i början av december for jag till göteborg för tre föreläsningsdagar på min distansutbildning. Jag tog i i överkant och åkte dagen före för att allt skulle klaffa, men har ni hört talas om statens järnvägar?! Borde utkonkureras omedelbart. Inte ett jävla rätt. Efter stillastående, nedfrusen och arg nådde jag i alla fall, sommarens stad. Göteborg. It was fucking colder than here.
Tre låååånga dagar till 1730 med tunga avsnitt ur Sveriges Rikes Lag var jag matt.
Spenderade i alla fall två kvällar tillsammans med en polare från förr. Skön tjej som flyttat till Götet.
Om jag saknade Elsa? Ja mest när jag skulle sova. Hann inte tänka så mycket på det under dagarna, var faktiskt ganska skönt att kunna göra som jag ville när jag ville.

Hemresan då, behöver jag berätta vad arrangören hette? Behöver jag påpeka hur jävla intressant Katrineholm tågstation är halv åtta en torsdagkväll när man bara har fem mil kvar hem? Behöver jag påminna er om hur jävla kallt det var i torsdags kväll? Behöver jag säga att TRAFIKVÄRDEN i varseljackan aldrig kommer glömma mitt ansikte? Och behöver jag säga att ALLA utom fem kom med första bussen? Behöver jag säga att jag var en av de fem?

Det var jag som jagade trafikvärden. För jag vet inte om jag är svensk, kanske inte så "typisk" i alla fall. Det var jag som informerade de andra 40 fågelholkarna om vad trafikvärden sa. Det var jag som gick in på station och berättade att bussen var på plats. Jag blev nedmanglad, i dörren av GALNA RABIATA människor som skulle på bussen, de hade även parkerat sitt bagage på trappen ner så INGEN SKULLE KOMMA FÖRE. Och sen VAR DET JAG som stod i det vackra snöfallet i mina supersnygga stövlar som jag inte använder så ofta för jag är egentligen mammaledig men ville vara snygg på kurs, med iskalla fötter, kall så in i helvete och såg på hur bussen fylldes och DET VAR JAG SOM GAPADE INNAN DEN STÄNGDES: HOPPAS DET ÄR VARMT PÅ BUSSEN!!!!!!!!!!!!!
Sen spände jag ögonen i varseljackan, han tittade ner i backen och mumlade och gick sedan runt hörnet.


Dagens BÄSTA stundVälförtjänt koma intogs...

Tog mig en fylla, en vecka i göteborg samt en veckas koma på det. Va fan, jag är bara människa.
Var ska jag börja och reda ut det här då?! Tror det börja nånstans med en födelsedag som dök upp. Min 31 årsdag. 31???
Klyscha 1: Hur fort går det egentligen?
Klyscha 2: Man är bara så gammal som man gör sig.

Jag vet inte riktigt. Ibland nyper jag mig i armen eller gnuggar mina ögon. Är det här sant? Bor JAG i det här fina huset? Lever jag verkligen det här livet? Eller lånar jag det bara av någon? Som kan komma och rycka bort mattan under mina fötter närsomhelst. Men 31? Hallå. Då har man ju tantfrisyr och hus och barn.........HJÄLP! Ska kolla frisyren imorgon....
Genast slog det mig att jag har klivit upp ett kliv på stegen också, vad gäller undersökningar av olika slag tillhör jag nu gruppen 31-40........oooooo 31-40 !!!!

Jag har väl ingen åldersnoja.... jo det har jag visst. Jag kommer tycka det känns jobbigt att inte se ung ut.

En stadig fylla i slutet av november ihop med en kväll på cloetta för att se BJÖRN SKIFS....hahahaaa och i det sällskapet kunde hela gruppen 31-40 känna sig VÄLDIGT UNGDOMLIGA

Vi måste äta nu säger han som bor här med mig.

RSS 2.0