Day 01 – Introduce yourself

Jag!

Är pinsamt dålig på att skryta om mig själv. Vem fan är jag egentligen?

Jag är uppvuxen i en familj med tre storebröder och en arbetande fotbollsspelande far och en hemmamor. Mycket hembakt bröd och hemkokt saft. En tuff miljö med hetlevrade alla fotbollshuliganer och en mor som försökte baka ikapp limporna som dagligen tog slut.

Jag lurades många gånger att stå i mål eller vara domare eller annat skittråkigt som gjorde ont. Jag vann alltid syskonens fistävlingar däremot.

 

Vid tjugo tog jag steget mot min egna lya och hamnade i en underbar etta i ektorp med uteplats, lyckades även under den perioden hitta mitt nuvarande arbete.

 

Jag är en social person ibland, jag vill kunna välja. Jag kan inte vara social på beställning och framförallt inte på morgonen. Jag behöver mycket tid för mig själv för att fungera, då jag bla sitter och tittar i taket , ut genom fönstret, springer, badar, läser.

 

Jag är oftast glad och tänker positivt, försöker förstå andra människor, är effektivast på vikbolandet(förutom santacarolina, men hon är inte effektiv, hon är en robot J)

 

Jag har även ett bagage, typ som en släpkärra med känslor icke utredda och som jag inte ens vet om de nånsin kommer redas ut. Men därav mina stunder för mig själv.

 

Jag älskar att prata om meningslösa saker med rätt personer. Jag älskar enkelhet av alla dess slag. Jag älskar att bli förstådd utan förklaringar. Jag älskar att studera människors beteende.

Jag älskar underfundighet och människor som tåls att retas med.


Kommentarer
Postat av: Linda

Hej kompis :-)...tycker om dig mycket, det vet du va?! Kram

2010-11-15 @ 22:20:47
Postat av: Josefin -Happy Days-

Intressant o läsa, kul att du med antog utmaningen. :-) Visste inte att du med har tre bröder tex. Själv har jag tre småbröder.

2010-11-16 @ 14:40:15
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays
Postat av: Caroline

Hahahaha... jag antar att jag tillhör den där kategorin som tål att retas med eftersom jag gillar att umgås med dig. För fy satan vilken retsticka du är!! :0)

2010-11-16 @ 19:03:33
URL: http://santacarolina.blogg.se/
Postat av: Malin

Du är bäst! :)



Undrar vart din kalender tagit vägen? ;)

Kram

2010-11-16 @ 20:21:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0